Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

La UdG obre un punt de vacunació sense cita prèvia per acostar-la “pràcticament a casa” i crida a la participació

ACN Girona .-El campus de Montilivi de la Universitat de Girona (UdG) ha obert aquest matí un punt de vacunació sense cita prèvia amb l’objectiu d’acostar-la “pràcticament a casa” i […]

Avatar
Agències 14/09/2021

ACN Girona .-El campus de Montilivi de la Universitat de Girona (UdG) ha obert aquest matí un punt de vacunació sense cita prèvia amb l’objectiu d’acostar-la “pràcticament a casa” i facilitar el procés als estudiants però també al personal i a la població en general. El rector de la UdG, Quim Salvi, ha dit que els “preocupa” el baix percentatge de vacunació entre els col•lectius més joves i ha apel•lat a la “responsabilitat col·lectiva”. “D’aquesta manera, també podrem garantir que l’activitat acadèmica es podrà fer amb la màxima normalitat possible”, ha dit. Per la seva banda, el gerent territorial del Servei Català de la Salut a Girona, Miquel Carreras, ha remarcat la importància d’arribar “a la màxima cobertura”.

“Creiem que en el moment actual és important anar acostant la vacunació als col·lectius que no han rebut cap dosi”, ha afegit.