Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

La UB facilitarà l’avaluació única i es prepara per si calgués fer els exàmens de forma virtual

ACN Barcelona.-La Universitat de Barcelona facilitarà l’avaluació única i es prepara per si calgués fer els exàmens de forma virtual. En un comunicat del rector, confirma el cessament de la […]

Avatar
Agències 04/04/2020

ACN Barcelona.-La Universitat de Barcelona facilitarà l’avaluació única i es prepara per si calgués fer els exàmens de forma virtual. En un comunicat del rector, confirma el cessament de la docència presencial. Remarca que les proves d’avaluació final es mantenen de manera presencial a l’espera de l’evolució de la pandèmia, tot i que la universitat treballa també amb la hipòtesi que s’hagin de fer forma virtual, i per això s’estan elaborant diferents plans d’actuació. “Ningú perdrà aquest curs universitari i els estudiants dels últims cursos es podran graduar”, ha assegurat el rector.

D’altra banda, ha informat que els rebuts de matrícula que no s’hagin pogut satisfer durant el període de tancament d’edificis i instal·lacions de la universitat no generaran recàrrec, i que mentre duri la situació d’alerta sanitària resten interromputs els processos vinculats a la suspensió temporal de drets de l’estudiant per impagament de la matrícula. Així mateix, es reforça el programa BkUB per ajudar els estudiants amb dificultats econòmiques especials o circumstàncies personals sobrevingudes.