Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

La UB destina 100.000 euros en portàtils i connexió a internet als seus estudiants amb dificultats econòmiques

ACN Barcelona.-La Universitat de Barcelona (UB) ha posat en marxa un programa d’ajudes als seus estudiants amb dificultats econòmiques per facilitar-los ordinadors portàtils i accés a internet. La campanya, batejada […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barcelona.-La Universitat de Barcelona (UB) ha posat en marxa un programa d’ajudes als seus estudiants amb dificultats econòmiques per facilitar-los ordinadors portàtils i accés a internet. La campanya, batejada com a ‘Connecta UB’, compta amb 100.000 euros que aniran a portàtils i a connexió a la xarxa per als universitaris en situació de vulnerabilitat amb la beca general del Ministeri d’Educació, el tram 1 de la beca Equitat d’AGAUR o bé una beca de BkUB de modalitat un cop s’ha suspès la docència presencial pel coronavirus. El programa és obert a empreses, institucions i particulars que hi vulguin col·laborar com a micromecenes per tal d’ampliar aquests 100.000 euros.

Els estudiants interessats tenen tres modalitats d’ajuts segons les seves necessitats: la cessió d’ús temporal d’un ordinador portàtil, l’accés a una connexió bàsica d’internet o ambdues opcions alhora. El pla està destinat als estudiants matriculats en estudis de grau i màster universitari en un centre propi de la UB i les sol·licituds s’han de fer del 16 al 20 d’abril mitjançant un formulari telemàtic. La cessió dels equipaments finalitzarà en el moment en què la UB determini que ha desaparegut la situació de necessitat.