Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

La trompetista Andrea Motis i el flamenc de Duquende i Chicuelo encapçalen la 8a edició del cicle Sons del Camí

ACN Manresa.-El cicle de músiques amb ànima Sons del Camí arriba a la vuitena edició amb un total de sis concerts, que se celebraran del 14 al 23 de juliol. […]

Avatar
Agències 28/06/2021

ACN Manresa.-El cicle de músiques amb ànima Sons del Camí arriba a la vuitena edició amb un total de sis concerts, que se celebraran del 14 al 23 de juliol. En concret, les actuacions aniran a càrrec del debut en solitari d’Anna Andreu (14 de juliol); del cantaor flamenc Duquende, que estarà acompanyat de Chicuelo (15 de juliol); del duo Maria Arnal i Marcel Bagés (16 de juliol); la cantant bagenca Beth (21 de juliol); el contratenor Xavier Sabata i Dani Espasa (22 de juliol); i la trompetista i cantant Andrea Motis (23 de juliol). Els concerts es desenvoluparan en espais emblemàtics ignasians, com ara els Jardins de la Cova de Sant Ignasi o la Basílica de la Seu. Com a novetat, s’inclou la Sala Gòtica de Sant Andreu.

Tots els concerts del cicle Sons del Camí tenen lloc en espais patrimonials situats al Centre Històric i amb l’empremta d’Ignasi de Loiola durant la seva estada a la ciutat, en el seu camí de pelegrinatge. El cicle forma part de l’eix musical del projecte Manresa 2022, que commemora el 500 aniversari de l’estada d’Ignasi de Loiola a la capital del Bages.