Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu tindrà lloc del 28 d’agost al 2 de setembre, un mes més tard del previst

ACN Arsèguel.-La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, que habitualment se celebra el darrer cap de setmana de juliol i els primers dies d’agost, tindrà lloc enguany entre el 28 […]

Avatar
Agències 30/06/2020

ACN Arsèguel.-La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, que habitualment se celebra el darrer cap de setmana de juliol i els primers dies d’agost, tindrà lloc enguany entre el 28 d’agost i el 2 de setembre, com a conseqüència de la crisi sanitària de la covid-19. L’esdeveniment, que arribarà enguany a la seva 45 edició, està organitzat per l’Associació Arsèguel i els Acordionistes del Pirineu i compta amb el suport i la col·laboració de diverses institucions i entitats. Enguany, els concerts que conformen la programació es duran a terme a la Seu d’Urgell, Puigcerdà, Arsèguel (Alt Urgell) i Montferrer i Castellbò (Alt Urgell) i comptaran amb la participació de músics de Catalunya, Occitània, Aragó, Cantàbria, Rússia, Uruguai i Moldàvia.

El primer dels concerts tindrà lloc a la plaça Joan Sansa de la Seu d’Urgell el divendres 28 d’agost a les vuit del vespre. Dissabte 29 i diumenge 30, se n’han programat al Parc de l’Església d’Arsèguel en horaris de matí, tarda i nit, i dilluns 31, també a Arsèguel, hi haurà concerts fins a migdia. Mentre, el dia 1 de setembre, la Trobada es traslladarà al Casino Ceretà de Puigcerdà,amb un concert a les deu de la nit, i es clourà a la plaça Major del nucli de Castellbò el 2 de setembre, també a les deu de la nit.A més, durant el dies 28, 29 i 30 d’agost, el Parc de l’Església d’Arsèguel acollirà un fira de luthiers. Al mateix espai també hi haurà servei de bar i restaurant i, com cada any, s’habilitarà un campdel poble per fer-hi acampada durant els dies de celebració de la Trobada, així com espais d’aparcament de cotxes i caravanes.