Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1106
La República

La torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família serà inaugurada el 8 de desembre

ACN Barcelona.-La torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família serà inaugurada el 8 de desembre. Així ho ha anunciat el president delegat del Patronat de la Fundació […]

Avatar
Agències 18/06/2021

ACN Barcelona.-La torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família serà inaugurada el 8 de desembre. Així ho ha anunciat el president delegat del Patronat de la Fundació Basílica de la Sagrada Família, Esteve Camps, durant un acte celebrat a la Universitat Abat Oliba CEU amb motiu de la presentació del curtmetratge ‘Creation in Gaudí’. “Al cap d’un any de tenir les obres parades, sí que s’ha pogut acabar la torre de la Mare de Déu”, ha afirmat Camps. El president del Patronat ha explicat que la torre estarà coronada per “una estrella de dotze puntes que estarà il·luminada dia i nit”. D’aquesta manera, “ha nascut a Barcelona una nova estrella”. Aquesta il·luminarà a la ciutat “després d’aquesta pandèmia que tots hem patit”.

Camps ha destacat que el documental ‘Creation in Gaudi’, promogut per la Fundación Cultural Ángel Herrera Oria amb el suport de l’Associació Catòlica de Propagandistes, “valora” la Sagrada Família “no només arquitectònicament sinó pel missatge que transmet tota la seva obra”. També ha lloat la labor de l’arquitecta Chiara Curti, narradora del curtmetratge, en la interpretació “cultural i espiritual” de la proposta de Gaudí. La directora d’aquesta producció audiovisual, María Laín, ha subratllat que aquesta obra pretén “ser una abraçada a totes les criatures de la Creació”.