Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

La tercera edició de l’Advanced Factories insta al teixit industrial a digitalitzar-se amb solucions innovadores

ACN Barcelona.-El congrés Advanced Factories sobre innovació en la indústria manufacturera ha donat aquest dimarts el tret de sortida de la tercera edició al CCIB de Barcelona amb la previsió […]

Avatar
Agències 09/04/2019

ACN Barcelona.-El congrés Advanced Factories sobre innovació en la indústria manufacturera ha donat aquest dimarts el tret de sortida de la tercera edició al CCIB de Barcelona amb la previsió d’arribar a 15.000 professionals de 20 nacionalitats i de deixar un impacte de més de 32 milions d’euros. L’esdeveniment proposa solucions per digitalitzar tot el teixit industrial, pas a pas i dirigit tan a grans empreses com a pimes, segons Albert Planas, el seu director general. “El repte no és la tecnologia, el repte és que les empreses l’adoptin ja que només el 65% de companyies ho estan fent, el 35% restant ens preocupa molt”, ha explicat. Una idea que també ha ressonat en la inauguració oficial que ha comptat amb la ministra d’Indústria, María Reyes Maroto, la consellera d’Empresa, Àngels Chacón i l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau.

Totes tres han coincidit en conjurar-se per treballar entre administracions per incentivar la innovació 4.0 i en demanar als empresaris que facin un pas més i que “s’uneixin a la intel·ligència industrial”.