Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

La Taula de Ciutadania i Immigració incorpora 5 noves entitats i es desplegarà pel territori

ACN Barcelona.-La Taula de Ciutadania i Immigració s’ha reunit aquest dimecres i ha incorporat 5 noves entitats: l’Associació de Dones Immigrants Subsaharianes, l’International Kashmir Peace Forum Spain, l’Associació Eslava Oriental, […]

Avatar
Agències 19/06/2019

ACN Barcelona.-La Taula de Ciutadania i Immigració s’ha reunit aquest dimecres i ha incorporat 5 noves entitats: l’Associació de Dones Immigrants Subsaharianes, l’International Kashmir Peace Forum Spain, l’Associació Eslava Oriental, Migrastudium i CEPAIM. Aquest òrgan consultiu aplega sindicats, patronals, col·lectius de persones d’origen immigrant i entitats proveïdores de serveis. La taula es desplegarà pel territori perquè totes les organitzacions del país puguin aportar les seves reflexions i les seves experiències d’èxit. Durant la reunió s’ha presentat l’Acord per a un debat responsable sobre immigració i contra el racisme i la xenofòbia. De fet, s’ha decidit constituir un grup de treball per fer el seguiment d’aquest pacte.

Els altres tres grups de treball que formen part de la Taula estan dedicats a la lluita contra la discriminació i el delicte d’odi; el canvi del marc normatiu en matèria d’estrangeria, refugi i accés a la nacionalitat, i el treball de la llar i les cures. És en aquest darrer fòrum on es va gestar l’acord de govern del passat 30 d’abril que inclou 37 mesures per millorar les condicions de les persones que es dediquen a la feina de la llar i de les cures.