Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

La T-mobilitat es posa a prova durant el Mobile World Congress

ACN Barcelona.-La T-mobilitat, el nou sistema de bitllets digital de la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, es posarà a prova entre el 28 de juny i l’1 […]

Agències 26/06/2021

ACN Barcelona.-La T-mobilitat, el nou sistema de bitllets digital de la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, es posarà a prova entre el 28 de juny i l’1 de juliol, coincidint amb el Mobile World Congress. Segons un comunicat de l’Autoritat de Transport Metropolità, aquests dies es distribuiran entre 4.000 voluntaris targetes de validació sense contacte amb les quals podran viatjar de forma il·limitada fins dijous. Les T-mobilitat es repartiran als voltants del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona per aprofitar l’afluència de públic del congrés. També la setmana que ve es posarà a prova el sistema de validació de bitllets a través del mòbil, que estarà disponible per a dispositius Android amb NFC, i que podran utilitzar 4.000 usuaris.

La crida a participació per descarregar l’aplicació es farà a través dels canals oficials de l’ATM. Aquells que vulguin es podran descarregar gratuïtament una mostra de l’aplicació T-mobilitat que permetrà validar, però no serà la versió de l’aplicació definitiva. Per poder disposar d’ella i viatjar, cada persona necessitarà un codi d’activació que ATM enviarà per correu electrònic, prèvia petició de participació. Les proves començaran en l’àmbit de la tarifa metropolitana, és a dir, per desplaçaments entre els 36 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Un cop superades totes les fases de prova, en les quals arribaran a participar uns quants milers de persones, es determinarà la data de posada en servei del nou sistema.