Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

La T-16 en format T-mobilitat s’estén a les sis corones de l’ATM de Barcelona

ACN Barcelona – El format T-Mobilitat de la T-16 s’ha començat a estendre aquest mes de febrer a les famílies residents a les sis corones de l’ATM de Barcelona. Segons […]

Agències 03/03/2023

ACN Barcelona – El format T-Mobilitat de la T-16 s’ha començat a estendre aquest mes de febrer a les famílies residents a les sis corones de l’ATM de Barcelona. Segons ha informat l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), el títol per nens i joves d’entre els 4 i els 16 anys ja havia fet el traspàs a l’entorn de la zona 1, que és la més densa i on hi ha més de 230.000 targetes en funcionament. Ara, amb el sistema T-mobilitat desplegat al 100% dels àmbits ferroviaris i de bus de les sis corones, la T-16 engega aquesta nova etapa. Les famílies de la resta de corones, que representen unes 100.000 targetes, començaran a rebre progressivament el nou format sense fer cap gestió.

Abans de l’estiu passat, la T-16 ja es va desplegar en format T-Mobilitat a la zona 1 i uns mesos més tard pràcticament tots els usuaris ja disposaven del nou format.

Durant aquestes primeres setmanes de l’any, el Centre d’atenció i informació de la T-Mobilitat està acabant de fer les gestions perquè les famílies que encara no la tenen la rebin el més aviat possible, mentre que les T-16 de la resta de corones que s’han sol·licitat aquest 2023 ja estan sent fabricades en el nou format. Les famílies l’aniran rebent a casa de forma progressiva al llarg del romer semestre.

Tot i així, el nou sistema i les targetes convencionals conviuran durant mesos i els viatgers les podran seguir utilitzant sense problema fins que rebin el nou format.