Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

La societat francesa Eiffel Investment Group compra el 4,98% de Lleida.net

ACN Lleida.-La societat d’inversió francesa Eiffel Investment Group va efectuar ahir dimecres, durant la sessió oberta del mercat, una compra del 4,98% de les accions de l’empresa tecnològica catalana Lleida.net […]

Avatar
Agències 20/06/2019

ACN Lleida.-La societat d’inversió francesa Eiffel Investment Group va efectuar ahir dimecres, durant la sessió oberta del mercat, una compra del 4,98% de les accions de l’empresa tecnològica catalana Lleida.net a un preu de 0,9 euros per acció. Amb aquesta operació de compra, la firma francesa, que ja tenia l’1,58% de les accions de l’empresa, es converteix en el cinquè major accionista de Lleida.net, que cotitza de manera dual a la Borsa de París (Euronext Growth i al mercat alternatiu borsari (MAB) de Madrid. El volum total d’accions intercanviades durant l’operació va ser de 800.000.

L’1,25% dels títols van ser venuts des de l’autocartera de l’empresa i un 3,77% addicional va ser comprat a l’accionista majoritari de la societat, Sisco Sapena, CEO i fundador de la companyia, que passar a tenir el 40,57% de l’empresa. La compra va tenir lloc al si de MAB i com a conseqüència de la mateixa el preu de l’acció va augmentar un 1,63% fins als 0,935 euros per acció. A Euronext, el preu de l’acció va tancar la sessió d’ahir a 1,07 euros. La capitalització actual de la companyia a la Borsa de Madrid és de 14,7 milions d’euros.Eiffel Investment Group és un grup financer francès que gestiona al voltant de 2.000 milions d’euros d’actius i que ja tenia presència a Lleida.net a través de la societat Alt Investments. Treballa principalment per a grans inversors institucionals europeus i té uns 25.000 clients privats.Sisco Sapena ha explicat que la inversió per part d’Eiffel Investment Group representa una important ”mostra de confiança en Lleida.net”, en el seu equip gestor i en la trajectòria de la companyia amb un ”reforç de la seva vocació de permanència a l’empresa”.Lleida.net, proveïdor de serveis de confiança digital i un dels principals actors en el mercat europeu de l’eSignature, va obtenir durant l’any 2018 una facturació de 12.360.000 euros, un 25% més que en l’exercici anterior. El seu EBIDTA va avançar en aquest període fins als 1.880.000 euros, un 32% més que el 2017, i el seu resultat d’explotació pràcticament es va duplicar fins als 529.000 euros.Lleida.net es va convertir, en l’últim trimestre de 2018, en la primera espanyola a cotitzar de forma dual al mercat alternatiu borsari (MAB) i a Eurnext Growth. A més, durant l’any passat, l’empresa va aconseguir ser el primer i únic proveïdor espanyol, i el sisè a nivell europeu, a obtenir l’homologació de servei qualificat de lliurament electrònica certificada de la normativa EIDAS.