Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

La Síndica de Greuges i el Síndic de Barcelona impulsen una resolució conjunta de queixes a diferents barris

ACN Barcelona – La Síndica de Greuges de Catalunya i el Síndic de Barcelona han impulsat aquest dimecres una primera atenció conjunta de queixes ciutadanes a la capital catalana. Segons […]

Agències 08/02/2023

ACN Barcelona – La Síndica de Greuges de Catalunya i el Síndic de Barcelona han impulsat aquest dimecres una primera atenció conjunta de queixes ciutadanes a la capital catalana. Segons han explicat Esther Giménez-Salinas i David Bondia, es tracta d’una resolució de forma conjunta i itinerant amb la qual esperen ser propers a la ciutadania i trepitjar territori tots dos. Giménez-Salinas ha destacat que en la mesura del possible faran atencions conjuntes perquè sempre és “en benefici del ciutadà”. A més, així, ha dit, s’eviten duplicitats. Per la seva banda, Bondia ha celebrat que “s’uneixin esforços” de les dues institucions per canalitzar les diferents queixes.

Aquest dimecres l’espai de recepció ciutadana és al barri d’Horta, però es preveu repetir una acció similar en tres barris més durant aquest any: Sagrada Família, Sants i Sant Martí.