Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

La síndica de Barcelona rep 21 queixes per l’assignació de places de P3 a la ciutat

ACN Barcelona.-La Síndica de Greuges de Barcelona ha rebut 21 queixes per l’assignació de places de P3 a la ciutat. Els ciutadans denuncien manca de places en escoles públiques i […]

Agències 30/05/2019

ACN Barcelona.-La Síndica de Greuges de Barcelona ha rebut 21 queixes per l’assignació de places de P3 a la ciutat. Els ciutadans denuncien manca de places en escoles públiques i de proximitat, el sistema d’inscripció i el mecanisme d’adjudicació que aplica el Consorci d’Educació de Barcelona. La síndica, Maria Assumpció Vilà, està recopilant tota la informació a l’espera que el consorci faci públiques les llistes definitives de les assignacions escolars del curs 2019-2020. Vilà recorda que la Llei d’Educació determina que tothom té dret a accedir en condicions d’igualtat al sistema educatiu i a la lliure elecció de centre, prioritzant la proximitat al domicili. Ara bé, també apunta que això estarà condicionat per l’oferta disponible.

De les 21 queixes, n’hi ha 6 de Gràcia, 6 de l’Eixample, 4 de Sant Andreu, 2 d’Horta-Guinardó, 2 de Sant Martí i una del districte de Nou Barris.