Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

La Seu d’Urgell i Sort acolliran els Campionats del Món de Piragüisme 2027

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La Seu d’Urgell i Sort acolliran els Campionats del Món de Piragüisme 2027. Així ho ha anunciat aquest dissabte al migdia la Federació Internacional de Canoa (ICF), en un acte organitzat a Budapest, Hongria. La candidatura catalana s’ha imposat a la que havia presentat París. L’alcalde de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, i l’alcalde de Sort, Baldo Farré, han celebrat la decisió, que consideren “un èxit gràcies a la feina conjunta realitzada per totes les institucions”. “Estem convençuts que aquest esdeveniment serà un abans i un després per La Seu i Sort, pel Pirineu, pel piragüisme i pel desenvolupament socioeconòmic del nostre territori”, han dit.

Viaplana i Farré són a Budapest acompanyats de representants de la Delegació del Govern a la Catalunya Central, que també han celebrat la decisió. “Catalunya ha assolit una nova fita internacional i demostra un cop més el seu potencial, reconegut arreu del món. En això treballem des de les delegacions a l’exterior”, ha afirmat la delegada, Krystyna Schreiber. 

Publicitat

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va presentar la candidatura a principis d’abril en un acte a la Seu d’Urgell, on va afirmar que l’esdeveniment podria ser una “oportunitat” per a l’esport a Catalunya i pel turisme esportiu al Pirineu. 

Vilagrà va dir que el projecte “beneficiarà el país sencer” i va destacar que l’objectiu és deixar un “llegat” i promocionar tant l’esport d’elit com la base i l’esport femení. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió