Dimarts, 16 d'agost de 2022 - Edició 1482
La República

La setena edició del GiraCirc omplirà el poble de Collsuspina amb una desena de propostes de circ de carrer

ACN Collsuspina – Els organitzadors del GiraCirc de Collsuspina han donat a conèixer aquest dijous les companyies que els dies 20 i 21 d’agost ompliran de circ aquest poble de […]

Agències 07/07/2022

ACN Collsuspina – Els organitzadors del GiraCirc de Collsuspina han donat a conèixer aquest dijous les companyies que els dies 20 i 21 d’agost ompliran de circ aquest poble de Moianès. Durant dos dies es combinaran espectacles de diversos formats i disciplines. El dissabte s’inaugurarà el festival amb la proposta ‘Le petite cirqué’, de la companyia de Moi Jornada. Altres espectacles que es podran veure al certamen són ‘Lola amb acció’, de la Cia. Lolamento; la proposta d’espectacle aeri ‘L’art del somni’, de la companyia Viral Circ; ‘Kasumay’, de la companyia Circo Los; o ‘Sincronia’, de la companyia Tintilaina, un espectacle que barreja diverses disciplines com la bicicleta acrobàtica i les acrobàcies corporals.

Diumenge tindrà lloc una de les propostes destacades del certamen, el projecte de Circ Social. A la una del migdia a l’escenari principal es presentarà el resultat del treball que s’ha fet amb la cooperativa Suara i l’associació Desperta Espurnes. De fet, aquest és el primer any que el projecte ha sortit de les fronteres del Moianès i ha arribat fins a Olot. En concert, s’ha fet formació en el món del circ a joves -amb i sense risc d’exclusió social-, ja siguin nouvinguts a la Garrotxa o d’altres nascuts a la mateixa comarca.

En aquesta edició, el GiraCirc també ha convidat a la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum amb l’objectiu de “donar dimensió i altaveu al drama que dia rere dia es viu a la mar mediterrània”. En concret, tindran un estand a dins de la fira d’artesans.