Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

La sèrie ‘Valeria’ protagonitzada per Diana Gómez tindrà una segona temporada a Netflix

ACN Barcelona.-La sèrie televisiva ‘Valeria’ protagonitzada per l’actriu catalana Diana Gómez tindrà una segona temporada a Netflix. La història és una adaptació de la saga escrita per Elísabet Benavent. En […]

Avatar
Agències 12/06/2020

ACN Barcelona.-La sèrie televisiva ‘Valeria’ protagonitzada per l’actriu catalana Diana Gómez tindrà una segona temporada a Netflix. La història és una adaptació de la saga escrita per Elísabet Benavent. En la segona temporada, la protagonista s’haurà d’enfrontar a una decisió que podria marcar el seu futur com a escriptora: amagar: amagar-se darrera un pseudònim i viure finament la seva professió o renunciar a la publicació de la seva novel·la i seguir exprimint l’inesgotable món dels contractes brossa. La Valeria seguirà en contacte amb les seves amigues Lola (Silma López), Carmen (Paula Malia) i Nerea (Teresa Riott).

El repartiment de la sèrie està encapçalat per Diana Gómez, Silma López, Paula Malia i Teresa Riott. Maxi Iglesias torna per interpretar al personatge del Víctor i Ibrahim Al Shami es posarà a la pell de l’Adrián.