Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1161
La República

La segona edició del Festival Dona-Art de Sitges reunirà vuit propostes i reduirà l’aforament al 50%

ACN Sitges.-La segona edició del Festival Dona-Art en femení de Sitges reduirà l’aforament al 50% com a mesura de prevenció per evitar la propagació de la covid-19. És la mesura […]

Avatar
Agències 30/08/2020

ACN Sitges.-La segona edició del Festival Dona-Art en femení de Sitges reduirà l’aforament al 50% com a mesura de prevenció per evitar la propagació de la covid-19. És la mesura principal que ha adoptat el festival, que remarca que també vetllarà pel compliment de les normes bàsiques marcades arreu, com són l’ús de la mascareta, el distanciament social i la higiene de mans. Del 4 al 6 de setembre, la programació oferirà espectacles de teatre amb Lloll Bertran i Divinas, així com també preveu les actuacions musicals de Judit Neddermann, Sara Roy, Tronkas de Felipa, i Belén Cabanes amb Marina Rodríguez. El festival l’arrodonirà el xou de màgia de Melanie i una xerrada amb les periodistes i comunicadores Laia Servera i Carme Lluveras.

El preu de l’abonament per al Festival Dona-Art en femení és de 55 euros si s’adquireix abans d’aquest dilluns 31 d’agost. A partir de l’1 de setembre només hi haurà a la venda entrades individuals, que seran de 15 euros si l’espectacle és al jardí o de 20 euros si es tracta d’una actuació a la sala del teatre. Per als menors de 18 anys, les entrades valen 6 euros.