Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

La segona edició de Model tanca amb més de 20.000 visitants que han passat pels entorns del Parc de les Glòries

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La segona edició del Model Festival d’Arquitectures de Barcelona ha tancat amb més de 20.000 visitants que entre el 20 i 30 d’abril van passar pels entorns del Parc de les Glòries. Enguany, l’esdeveniment, que ha portat com a lema ‘L’empatia radical’, ha comptat amb cinc instal·lacions centrades a fer reflexionar sobre les necessitats dels ciutadans a l’espai públic urbà. Amb tot, el festival ha tancat amb més de 140 activitats programades, més de 100 participants d’arreu del món als debats, tallers i fòrums celebrats, i amb la col·laboració de més de 50 institucions i organitzacions de la ciutat.

L’esdeveniment, organitzat a través de la Fundació Mies van der Rohe i sota la direcció artística d’Eva Franch i Gilabert, ha transformat durant l’entorn del Parc de les Glòries en una àrea d’experimentació arquitectònica i urbanística on reformular l’espai públic.

Publicitat

Durant deu dies, els 20.000 visitants han pogut trobar instal·lacions efímeres, realitats augmentades, exposicions, debats i conferències, festivitats, rutes, tallers i cursos. En aquesta segona edició, el festival ha centrat totes les activitats sota els cinc eixos temàtics de recerca: Entre-Classes, Entre-Cultures, Entre-Espècies, Entre-Generacions i Entre-Matèries.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió