Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

La secretàtia d’Estat d’Economia crida a contenir els rebrots per consolidar la “recuperació econòmica”

ACN Madrid .-La secretària d’Estat d’Economia, Ana de la Cueva, ha fet una crida a contenir els rebrots per consolidar la “recuperació econòmica”. Després de conèixer les dades de l’INE […]

Avatar
Agències 31/07/2020

ACN Madrid .-La secretària d’Estat d’Economia, Ana de la Cueva, ha fet una crida a contenir els rebrots per consolidar la “recuperació econòmica”. Després de conèixer les dades de l’INE sobre la caiguda del PIB espanyol, De la Cueva ha dit que confirmen les seves estimacions, que “preveien que el major impacte de la covid-19 es produiria durant el segon trimestre de l’any”. En aquest sentit, ha dit que és evident que les mesures de confinament que “es van haver de posar en marxa per contenir-lo” han afectat l’activitat econòmica i a tots els sectors com “havíem previst” però que a partir del maig s’observa “com es va iniciar la recuperació”. “Les dades corresponen als moments més durs de la hivernació”, ha insistit.

Amb tot, De la Cueva ha assegurat que durant aquestes setmanes “conviuen indicadors dels mesos anteriors amb dades mensuals i diaris que mostren la reactivació” i que tot plegat demostra les “dificultats” de “fer estimacions i previsions en moments d’incertesa com l’actual”.