Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

La Sala Om acull ‘La Desnudez’, la història d’una parella “que es mal estima” de Daniel Abreu

ACN Barcelona.-La Sala Om de Barcelona acull del 31 de gener al 2 de febrer la peça ‘La Desnudez’, de Daniel Abreu. Es tracta de la història d’una parella “que […]

Avatar
Agències 29/01/2020

ACN Barcelona.-La Sala Om de Barcelona acull del 31 de gener al 2 de febrer la peça ‘La Desnudez’, de Daniel Abreu. Es tracta de la història d’una parella “que es mal estima”, segons ha explicat el mateix autor, que veu a la creació una referència a l’obra teatral ‘Quién teme a Virgina Woolf’. Abreu ha destacat que la coreografia que ha creat és “molt potent” i “directa amb les imatges”, així com que “no dona treva”. Ha valorat, però, que, des del seu punt de vista, l’espectador “acull i recull molt bé la línia de l’obra”.

Es tracta d’una proposta poètica “sobre el saber estimar-se”, que posa en escena dues figures “que apunten una idea de polaritat i de viatge des de la mort a l’amor”. És la història d’una parella que es mal estima. Que no intenten resoldre res, sinó que tenen una vivència de punxar-se l’un a l’altre. L’obra arriba a Barcelona avalada pels tres Premis Max que va rebre el 2018 a la millor coreografia, com a millor espectacle de dansa i per a millor intèrpret de dansa.