Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

La Sala Fènix obre un perfil en línia per veure espectacles en directe

ACN Barcelona.-La Sala Fènix ha anunciat l’obertura d’un perfil en línia, Sala Fènix Streaming, per oferir espectacles en directe i des de casa al públic. Les retransmissions seran a través […]

Avatar
Agències 30/05/2020

ACN Barcelona.-La Sala Fènix ha anunciat l’obertura d’un perfil en línia, Sala Fènix Streaming, per oferir espectacles en directe i des de casa al públic. Les retransmissions seran a través del portal català Scenikus Streaming, una plataforma de venda i distribució d’espectacles en línia que durant la crisi sanitària ha evolucionat a una nova versió de vídeos en ‘streaming’. De moment, la sala ja té previstos tres espectacles durant el juny, tots ells a les 21 hores i d’una hora de duració. El 12 de juny hi haurà ‘Mirta en espera’, d’Ángela Palacios; el 19 de juny serà el torn de ‘L’assassí imprevist’, d’Albert Requena; i el 29 de juny hi haurà ‘Cándida’, d’Anna Tamayo. Els tres són monòlegs i, per tant, es complirà amb les mesures de distància social.

L’espectacle, d’una hora, comptarà amb una benvinguda del públic virtual per part del personal de sala, l’espectacle en sí –adaptat per a ser gravat i amb una interacció especial cap a la càmera- i, finalment, amb una ronda de preguntes en un xat en directe.Segons ha assegurat la sala, aquest és un primer pas de col·laboració que més endavant inclourà títols de lloguer, marxandatge i accés en línia a les obres en cartellera quan es recuperi la normalitat.Des de la web Scenikus Streaming s’han retransmès espectacles de Rolling Stones i Bruce Springsteen, entre altres, i actualment es presenten com una “alternativa” per a companyies locals.