Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

La rua del Barça recorrerà el centre de Barcelona per celebrar el títol de Lliga

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La rua del Barça recorrerà aquest dilluns diversos carrers del centre de Barcelona per celebrar la victòria de les seccions masculina i femenina a la Lliga. La comitiva es prepararà i sortirà a les 18:00 h del Camp Nou i seguirà el recorregut pel carrer d’Arístides Maillol, la Travessera de les Corts, Numància, Berlín, París, Balmes, Pelai, Plaça Catalunya, Fontanella, Plaça Urquinaona, Trafalgar, Passeig de Sant, finalitzant a l’Arc de Triomf. La longitud del recorregut serà d’aproximadament 6,8 quilòmetres i està previst que acabi a les 21.00 h.

Durant la rua, la Guàrdia Urbana acompanyarà la comitiva del FC Barcelona per facilitar-ne la mobilitat, i juntament amb els Mossos d´Esquadra, garantirà la seguretat de l’esdeveniment. Alhora, els agents del cos de policia barceloní realitzaran els talls de trànsit corresponents a mesura que es vagi realitzant l’itinerari i efectuaran els desviaments necessaris.

Publicitat

El transport públic es reforçarà amb més personal a les estacions situades al llarg del recorregut de la rua per tal que es puguin adoptar mesures de control d’accés i de regulació de fluxos de persones.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió