Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

La revista musical BBC reconeix l’Escolania de Montserrat entre els deu millors cors del món

ACN Monistrol de Montserrat.-La revista musical de la BBC ha reconegut l’Escolania de Montserrat entre els deu millors cors del món. Del cor de nois de Montserrat en destaca les […]

Avatar
Agències 24/11/2020

ACN Monistrol de Montserrat.-La revista musical de la BBC ha reconegut l’Escolania de Montserrat entre els deu millors cors del món. Del cor de nois de Montserrat en destaca les seves arrels, del segle XIII ,”fet que el converteix en un dels cors més antics d’Europa”. També el seu “servei diari” a l’Abadia, les gires que realitza i l’enregistrament de discs. “Ser en aquesta llista ens fa impressió i ens fa conscients d’una gran responsabilitat”, han assegurat des de l’Escolania a les xarxes socials, tot afirmat que seguiran “treballant per ser portadors de pau a totes les persones que ens escolten”.

Acompanyen a l’Escolania, entre els millors cors del món, Estonian Philharmonic Chamber; Choir Choir of King’s College; Cambridge Mississippi Mass Choir; St Paul’s Cathedral Choir; The Sixteen; The Tabernacle Choir at Temple Square; Tallis Scholars; Choir of Trinity College; i Vox Luminis Belgium.