Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

La revista ‘Enderrock’ celebra trenta anys amb un cicle de concerts i amb nou disseny

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La revista ‘Enderrock’ celebra el trenta aniversari amb un número doble especial dedicat a la projecció de la música catalana al món. La publicació presenta nou disseny de la mà d’Opisso Studio. La commemoració de les tres dècades de vida tindrà també un cicle de quatre concerts el 3, 10, 17 i 24 de maig als Jardins del Palau Robert. Hi haurà dotze artistes del panorama musical català, com ara Sexenni, Ginestà, Júlia Colom, Renaldo&Clara, Anna Andreu o Lluís Gavaldà. La revista allargarà la celebració tot l’any amb presentacions arreu del territori, un festival amb veus emergents, un podcast musical, un número antològic sobre Art i Música Catalana i una exposició al mateix Palau Robert al voltant dels trenta anys i la música catalana.

La revista ‘Enderrock’ va néixer l’any 1993 com una publicació especialitzada en la difusió de les músiques populars en llengua catalana dels Països Catalans. Lluís Gendrau, director editorial de Grup Enderrock, ha detallat en roda de premsa aquest divendres al matí com la revista ha “influït” en la creació de l’escena musical i com en aquests moments, segons ha dit, la música catalana viu un moment àlgid arreu del món “pel que fa a la creació, la qualitat i la projecció”.

Publicitat

Al llarg d’aquests trenta anys l’editorial ha impulsat publicacions com les biografies il·lustrades ‘Rockcol·leció’ i les revistes ‘Folc’ i ‘Sons de la Mediterrània’. Des de l’any 2011 també publica la revista ‘440Clàssica & Jazz’ i edita l’Anuari de la Música. Ha creat també projectes com el concurs Sona9 i Sons de la Mediterrània i els Premis Enderrock.

El número especial dedicat als trenta anys pretén abordar la projecció de la música catalana al món a través de trenta artistes del panorama musical català analitzant el seu impacte. També inclou trenta articles d’opinió d’artistes, escriptors i periodistes de diferents generacions sobre l’escena musical catalana i un calendari amb més de mil efemèrides de la música popular catalana incloent publicacions de discos cabdals d’artistes destacats.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió