Divendres, 4 de desembre de 2020 - Edició 862
La República

La restauració de Barcelona xifra en 180 milions les pèrdues d’un mes de tancament

ACN Barcelona.-El Gremi de Restauració de Barcelona afirma que el sector necessitaria 180 milions d’euros per compensar les pèrdues d’un mes de tancament. Amb les últimes mesures decretades pel Govern […]

Avatar
Agències 29/10/2020

ACN Barcelona.-El Gremi de Restauració de Barcelona afirma que el sector necessitaria 180 milions d’euros per compensar les pèrdues d’un mes de tancament. Amb les últimes mesures decretades pel Govern el Gremi argumenta que “s’està enterrant la reactivació de les empreses i el futur del Catalunya com a societat avançada”. També opinen que clausurar bars i restaurants no ha donat resultat, ja que, segons ells, “la transmissió s’ha produït en àmbits de socialització il·legals o no recomanats”. Roger Pallarols, director del Gremi, ha lamentat que “el Govern deia que només serien 15 dies i que serviria per salvar la campanya de Nadal: prorrogar la mesura implica donar el Nadal per perdut”

“La Generalitat és un vaixell que ha perdut el rumb; la ciutadania i les empreses som presoners d’una tripulació inexperta i sobrepassada per la gravetat de la situació”, ha denunciat Pallarols.

Relacionats