Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

La residència Sant Bernabé de Berga registra quatre morts aquest cap de setmana

ACN Berga.-La residència Sant Bernabé de Berga ha sumat quatre morts aquest cap de setmana. En total, hi ha 41 positius entre els usuaris i 20 més entre el personal […]

Agències 09/11/2020

ACN Berga.-La residència Sant Bernabé de Berga ha sumat quatre morts aquest cap de setmana. En total, hi ha 41 positius entre els usuaris i 20 més entre el personal sanitari. L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha explicat que l’equipament manté tots els usuaris aïllats a la seva habitació i ha assegurat que una infermera truca diàriament els familiars per informar-los de l’estat de tots els residents. De la seva banda, a l’hospital Sant Bernabé de Berga també s’han registrat quatre morts en la darrera setmana, i hi ha 32 persones ingressades amb covid-19, 24 menys que la setmana passada. En canvi, a Les Germanetes, l’altra residència de la ciutat, no hi ha cap cas de covid-19, ni entre els usuaris ni tampoc entre el personal sanitari.

El personal sanitari de la residència Sant Bernabé de Berga que ha donat positiu per covid-19 ha estat substituït i, per tant, s’han cobert totes les places, segons ha informat l’alcaldessa, Montse Venturós. A més, aquesta setmana es preveu la incorporació de personal que estava de baixa per ser portador de covid-19 o per haver estat en contacte amb algun positiu. Venturós ha explicat que tots els residents es mantenen aïllats a la seva habitació per garantir-ne la seguretat.Pel que fa al decret d’alarma, hi ha hagut un total de 32 serveis policials en la darrera setmana a Berga. S’han realitzat dues denúncies per no portar mascareta i sis per incomplir les restriccions de mobilitat.