Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

La residència Mas Vell d’Agramunt guanyarà dotze places i cinc de centre de dia amb la reforma i aplicació del centre

ACN Agramunt.-El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies en funcions, Chakir el Homrani, ha visitat aquest dimecres les obres de reforma i ampliació de la residència municipal Mas Vell […]

Avatar
Agències 21/04/2021

ACN Agramunt.-El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies en funcions, Chakir el Homrani, ha visitat aquest dimecres les obres de reforma i ampliació de la residència municipal Mas Vell d’Agramunt (Urgell), acompanyat de l’alcaldessa Sílvia Fernàndez. El centre disposa en l’actualitat de 15 places, que s’ampliaran en 12 més, fins a un total de 27, i Treball, Afers Socials i Famílies mantindrà el finançament de 10 places. Pel que fa al centre de dia, amb l’ampliació de l’equipament s’arribarà a un total de 15 places -ara en té 10-, 5 de les quals seran finançades pel Departament. Així mateix, Treball, Afers Socials i Famílies contribueix al finançament de les obres amb 280.000 euros.

El centre de dia està ubicat a la planta baixa de l’edifici, on també hi ha el gimnàs o sala de fisioteràpia. A les plantes primera i segona es troben les habitacions, i a la tercera planta, els despatxos de direcció, reunions, professionals, infermeria, bugaderia, vestidors, magatzem i perruqueria.