Diumenge, 24 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

La Residència Horts de Miró de Reus acull malalts covid d’altres centres residencials

ACN Reus.-La residència de gent gran Horts de Miró de Reus acull des d’aquest dimarts residents positius de covid-19 que han hagut des ser traslladats d’altres centres residencials. S’ha habilitat […]

Avatar
Agències 14/10/2020

ACN Reus.-La residència de gent gran Horts de Miró de Reus acull des d’aquest dimarts residents positius de covid-19 que han hagut des ser traslladats d’altres centres residencials. S’ha habilitat la quarta planta amb 25 places addicionals. La mesura s’emmarca en el pla de contingència per a residències de gent gran de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies. El cost l’assumirà Treball. La residència Horts de Miró té una capacitat de 29 places. L’actual servei de residència es presta a la segona i tercera planta i a la planta baixa hi ha el CAP Reus IV. La quarta planta estava tancada i s’ha equipat per atendre persones que viuen en altres establiments residencials on no es pot portar a terme l’aïllament establert per les autoritats sanitàries.

Aquest dimarts van ingressar els primers 4 pacients provinents de la Residència Calafell Park i avui n’han ingressat 4 més.