Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

La residència Assís de Sant Quirze del Vallès suma setze morts i 43 positius de coronavirus

ACN Sant Quirze del Vallès.-La residència Assís de Sant Quirze del Vallès suma ja un total de setze morts i 43 residents positius de coronavirus, en una població d’un total […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN Sant Quirze del Vallès.-La residència Assís de Sant Quirze del Vallès suma ja un total de setze morts i 43 residents positius de coronavirus, en una població d’un total de 108 interns. A més, pel que fa a la plantilla, hi ha quinze gerontòlogues de baixa laboral i només una infermera en actiu. Des de l’inici de l’estat d’alarma, l’Ajuntament ha mobilitzat el servei d’ocupació municipal per a la recerca de personal especialista en infermeria i gerontologia per a la incorporació immediata a la plantilla de la residència. Amb tot, però, el consistori reclama al Departament de Salut que “assumeixi el control del centre i hi destini els efectius necessaris per frenar aquesta greu situació”.

El consistori demana també traslladar els pacients sans a hotels salut o a altres instal·lacions per garantir el seu aïllament.