Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

La Reserva Federal anuncia compres il·limitades d’actius fins que s’estabilitzin els mercats

ACN Brussel·les.-La Reserva Federal dels Estats Units ha anunciat la compra il·limitada d’actius durant el temps que sigui necessari davant els riscos econòmics del coronavirus. En un comunicat en què […]

Avatar
Agències 23/03/2020

ACN Brussel·les.-La Reserva Federal dels Estats Units ha anunciat la compra il·limitada d’actius durant el temps que sigui necessari davant els riscos econòmics del coronavirus. En un comunicat en què també ha anunciat 300.000 milions de dòlars més per “donar suport al flux de crèdit a consumidors i empreses”, l’autoritat monetària ha assegurat estar “compromesa a utilitzar tots les eines disponibles per donar suport a les llars i les empreses i l’economia dels Estats Units en un moment difícil”. En la darrera reunió, la Reserva Federal va rebaixar els tipus d’interès i va aprovar la compra de 700.000 milions de dòlars en deute.

Amb aquesta decisió, la Reserva Federal va un pas més enllà convertint la quantitat de compra d’actius en il·limitada i assegurant als inversors estar “compromesa” a fer tot el que calgui davant les “severes pertorbacions” que el covid-19 està provocant en l’economia.