Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

La reindustrialització tecnològica centra la segona edició en línia de la Barcelona Industry Virtual Week

ACN Barcelona.-La reindustrialització tecnològica centra la segona edició de la Barcelona Industry Virtual Week, que se celebrarà entre el 23 i el 26 de març. Les jornades telemàtiques, organitzades per […]

Agències 18/03/2021

ACN Barcelona.-La reindustrialització tecnològica centra la segona edició de la Barcelona Industry Virtual Week, que se celebrarà entre el 23 i el 26 de març. Les jornades telemàtiques, organitzades per Fira de Barcelona en col·laboració amb la Cambra de Comerç, consistiran en 4 dies de seminaris web, taules rodones i sessions tècniques virtuals a càrrec d’experts i proveïdors tecnològics de sectors com la fabricació avançada, l’automatització, la robòtica i la subcontractació, entre d’altres. Les ponències oferiran als assistents un avanç dels continguts de la pròxima edició de l’Industry From Needs to Solutions, l’esdeveniment presencial, que està previst que se celebri el setembre de 2021 juntament amb els salons Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast.

La directora de la unitat de negoci de química i ciències de la vida de Fira de Barcelona, Pilar Navarro assenyala que volen “seguir acompanyant la indústria en aquesta conjuntura de construcció de la indústria sostenible, tractant de mantenir la connexió entre oferta i demanda”, alhora que fomenten “‘ús de les tecnologies de la nova era industrial com a revulsiu”.El subdirector general de polítiques digitals del Ministeri d’Indústria, Jordi Llinares, serà l’encarregat d’inaugurar les ponències, que comptaran també amb Marina Krotofil, experta en ciberseguretat i membre de l’European Cyber Security Organisation o Dani Marco, director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat.A banda de les conferències, s’organitzaran trobades amb compradors internacionals per generar oportunitats de negoci. Més de 35 empreses compradores de països com Portugal, Itàlia, França, Alemanya que han anunciat la seva participació.