Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

La regió sanitària de Girona té 41 pacients ingressats per covid-19, un menys que ahir

ACN Girona.-Lleuger descens en el nombre de persones ingressades per coronavirus a les comarques gironines. Després del repunt que hi va haver dimarts, amb 47 hospitalitzats afectats per la pandèmia […]

Avatar
Agències 11/06/2020

ACN Girona.-Lleuger descens en el nombre de persones ingressades per coronavirus a les comarques gironines. Després del repunt que hi va haver dimarts, amb 47 hospitalitzats afectats per la pandèmia als hospitals de la regió sanitària, ahir la tendència va tornar a ser a la baixa, amb 42 ingressats, i s’ha mantingut aquest dijous, quan hi ha 41 pacients hospitalitzats, un menys que ahir. Segons les dades del Departament de Salut, la regió sanitària es manté per sota dels 50 hospitalitzats per coronavirus per quart dia consecutiu. Aquest dijous hi ha cinc pacients en estat greu, el mateix nombre que ahir. A la regió sanitària hi ha 25 sanitaris contagiats, un més que ahir quan n’eren 24.

La regió sanitària de Girona es manté per sota dels 50 ingressos per covid-19 per quart dia consecutiu. Dimarts es va registrar un repunt lleu d’hospitalitzacions per primer cop en les darreres dues setmanes, passant de 45 hospitalitzats a 47, dos més. Ahir dimecres la tendència va tornar a ser a la baixa, amb 42 pacients afectats per la pandèmia ingressats, cinc menys que dimarts.Segons les dades de Salut, aquest dijous hi ha 41 malalts hospitalitzats, un menys que ahir. La setmana anterior, la xifra d’ingressats per la covid-19 es va reduir diàriament. El dilluns 25 de maig hi havia 108 pacients hospitalitzats, i la xifra es va anar reduint cada dia fins al divendres 29, quan hi havia 86 persones ingressades per la covid-19.Aquesta darrera setmana, la tendència a la baixa es va mantenir. El dilluns 1 de juny hi havia 86 pacients ingressats i la setmana es va tancar divendres amb 52. Després del cap de setmana quan Salut ja no dona les dades, dilluns hi va haver un nou descens en el nombre d’hospitalitzats afectats per la pandèmia.Aquest dilluns hi havia 45 ingressats per la pandèmia als hospitals. La xifra actual de 41 ingressats s’allunya molt dels 654 hospitalitzats que es van registrar el 5 d’abril, quan es va produir el pic d’ingressos a la regió sanitària de Girona des de l’inici de la pandèmia.Pel que fa a pacients en estat greu, la xifra s’havia mantingut estable des del divendres 29 de maig en vuit pacients. Dimecres passat, segons les mateixes dades, hi va haver un descens fins a cinc però l’endemà va repuntar a sis malalts de gravetat. La mateixa xifra que divendres i la que es va mantenir fins a dimarts.Aquest dimecres es va registrar i hi havia cinc malalt en estat greu, un menys que dimarts. Avui, es manté la xifra de cinc pacients de gravetat.En relació als professionals contagiats són 25, un menys que ahir i tres menys que dilluns.