Dijous, 21 d'octubre de 2021 - Edició 1183
La República

La Regió Sanitària de Girona habilita 157 espais annexos als CAP per millorar circuits de vacunació de la grip

ACN Girona.-Salut ha habitat a la Regió Sanitària de Girona un total de 157 espais annexos als centres d’atenció primària (CAP) per millorar els circuits en la campanya de vacunació […]

Avatar
Agències 15/10/2020

ACN Girona.-Salut ha habitat a la Regió Sanitària de Girona un total de 157 espais annexos als centres d’atenció primària (CAP) per millorar els circuits en la campanya de vacunació de la grip, que comença aquest dijous. La mesura excepcional s’ha pres per la crisi de la covid-19 i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions als centres de salut. Entre els espais habilitats per posar les vacunes hi ha carpes als exteriors dels CAP, centres cívics, ajuntaments, pavellons, teatres municipals o casals de gent gran. Hi treballarà personal d’infermeria i tècnics en curs auxiliars d’infermeria (TCAI) dels propis equips de primària. A més, comptaran amb personal administratius per planificar les visites.

La vacunació es farà mitjançant cita prèvia a través del web, per telèfon o des del centre d’atenció primària. A la regió de Girona, es repartiran fins a 153.000 dosis de vacunes.