Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

La regidora socialista Isabel Muradàs deixa l’Ajuntament de Girona per motius laborals

ACN Girona.-La regidora socialista Isabel Muradàs deixa l’Ajuntament de Girona per motius laborals. Muradàs s’acomiada del consistori perquè se’n va a Madrid a treballar, on hi té la família. De […]

Avatar
Agències 28/07/2020

ACN Girona.-La regidora socialista Isabel Muradàs deixa l’Ajuntament de Girona per motius laborals. Muradàs s’acomiada del consistori perquè se’n va a Madrid a treballar, on hi té la família. De moment s’hi estarà dos anys en comissió de serveis. “Em sap greu marxar del grup municipal del PSC de Girona, on he trobat un equip humà i sempre disposat a treballar per la ciutat”, diu Muradàs. La regidora tanca així una etapa de nou anys al consistori. Primer, com a tinenta d’alcaldia de CiU a l’equip de govern (on portava les àrees d’Educació i Esports). I a partir del passat 26-M, com a regidora socialista a l’oposició. El substituirà el número 7 a la llista del PSC per a les municipals, el treballador de banca i escriptor Jordi Calvet.

Isabel Muradàs s’acomiada com a regidora per motius laborals. Marxa a Madrid a treballar, on s’hi estarà dos anys en comissió de serveis i on hi té la família. “Aquesta decisió l’he presa a causa d’un canvi laboral; n’estic contenta de fer-ho, però a la vegada m’acomiada amb nostàlgia de l’Ajuntament, de tots els grups i del PSC de Girona, amb qui he compartit i comparteixo el projecte polític de ciutat2, ha assegurat Muradàs.La regidora s’ha mostrat convençuda que els seus companys socialistes “ho seguiran fent tan bé com fins ara” i no amaga que li sap “greu” acomiadar-se de l’Ajuntament. “Hi he trobat moltes persones que hi treballen cada dia per tenir la millor ciutat i els millors serveis per a la gent de Girona”, ha assegurat.La portaveu del PSC de Girona, Sílvia Paneque, li ha agraït el seu “humanisme i compromís”. I n’ha destacat que va ser “una sort” que volgués formar part de la llista dels socialistes a les eleccions municipals.De CiU al PSCMuradàs tanca així una etapa de nou anys a l’Ajuntament de Girona. Entremig de la qual, hi va haver un parèntesi d’un any. Muradàs va entrar al consistori el 2011 sota les sigles de CiU, i va formar part de l’equip de govern fins al maig del 2018 (primer, amb Carles Puigdemont com a alcalde; i després, amb Marta Madrenas).Durant aquests anys, va encarregar-se de dur les àrees d’Educació i Esports i tenia la quarta tinença d’alcaldia. Militant d’Unió i posteriorment de Demòcrates (tot i que després també es va donar de baixa), Isabel Muradàs va renunciar a la seva acta el maig del 2018. Ho va fer després que l’Audiència Nacional la cités com a investigada pel cas 3% de suposat finançament il·legal a CDC a través d’adjudicacions d’obres i serveis públics.A l’abril del 2019, el PSC va donar a conèixer que Muradàs formaria part de la llista dels socialistes per a les eleccions del 26-M. Anava de número sis a la llista, exactament els mateixos regidors que van aconseguir els socialistes.Ara, qui la substituirà serà el treballador de banca i escriptor Jordi Calvet. Militant del PSC, Calvet anava per darrere de Muradàs a la llista electoral.