Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

La regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de Barcelona deixa el càrrec per motius de salut

ACN Barcelona.-La regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de Barcelona, Marga Marí-Klose, deixa el càrrec per motius de salut. Així s’ha formalitzat aquest divendres, després que s’hagi acomiadat durant el […]

Avatar
Agències 29/05/2020

ACN Barcelona.-La regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de Barcelona, Marga Marí-Klose, deixa el càrrec per motius de salut. Així s’ha formalitzat aquest divendres, després que s’hagi acomiadat durant el ple de l’Ajuntament, que ha acceptat la renúncia. Marí-Klose era també presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i regidora del districte de Nou Barris. Des de casa, en un ple que s’ha celebrat de forma semipresencial, Marí-Klose ha agraït la confiança de Jaume Collboni i ha lamentat que tot i que les inquietuds polítiques que van fer que acceptés el repte continuen vives la salut no l’acompanya. Marí-Klose ha tingut un pensament al plenari per les desigualtats i ha fet èmfasi en la importància de lluitar-les.

La regidora deixa l’Ajuntament i tornarà a la docència a la UB. En els propers dies prendrà possessió del càrrec de regidor Joan Ramon Riera, que assumirà l’àrea d’Infància, Joventut i Persones Grans, i el districte de les Corts, que fins ara ha liderat Xavier Marcé. Riera també assumirà la presidència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives, passa a ocupar-se també del districte de Nou Barris.