Diumenge, 26 de març de 2023 - Edició 1704
La República

La reforma del PSOE de la llei del ‘només sí és sí’ no arribarà al ple del Congrés fins al 7 de març

ACN Madrid – La reforma del PSOE de la llei del ‘només sí és sí’ no arribarà al ple del Congrés fins al 7 de març. La presa en consideració […]

Agències 14/02/2023

ACN Madrid – La reforma del PSOE de la llei del ‘només sí és sí’ no arribarà al ple del Congrés fins al 7 de març. La presa en consideració de la proposició de llei es retarda pel rebuig d’ERC expressat a la Junta de Portaveus d’abordar-ho amb urgència, tal com volien els socialistes. El PSOE plantejava que la presa en consideració de la norma que enfronta els socis de coalició fos dimarts vinent, 21 de febrer, però calia unanimitat a la Junta perquè fos així. Unides Podem tampoc hi estava d’acord, però no ha arribat a pronunciar-se en la reunió d’aquest dimarts de la Junta perquè amb la negativa dels republicans a modificar l’ordre del dia de dimarts vinent ja no ha fet falta.

El portaveu del PSOE al Congrés, Patxi López, ha lamentat que la tramitació parlamentària de la reforma s’allargarà més del que volien els socialistes. “Creiem que cal corregir al més aviat possible els seus efectes”, ha dit.

<strong>Prèvia al 8-M</strong>

La presa en consideració de la reforma serà la tarda abans del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. López ha negat que la coincidència impliqui una “mala notícia” perquè la presa en consideració el que cerca és tenir “la millor llei possible”.