Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

La quinzena de desallotjats per l’incendi en un bloc de Mollerussa encara no poden tornar a casa

ACN Mollerussa.-La quinzena de persones desallotjades dels 8 pisos del Bloc E del Grup Jaume d’Urgell de Mollerussa a causa d’un incendi tornaran a passar la nit fora de casa […]

Avatar
Agències 09/12/2019

ACN Mollerussa.-La quinzena de persones desallotjades dels 8 pisos del Bloc E del Grup Jaume d’Urgell de Mollerussa a causa d’un incendi tornaran a passar la nit fora de casa allotjades en cases de familiars o d’amics. Tècnics municipals i els designats per la comunitat de veïns i l’asseguradora de l’edifici han determinat aquest dilluns després d’una segona inspecció la necessitat de desenrunar el pis on es va declarar el foc a la quarta planta de l’immoble per tal de poder valorar l’abast de l’afectació de l’estructura. Per aquest motiu i fins que no es puguin fer les comprovacions pertinents de forma més precisa, els tècnics tant municipals com privats han considerat oportú no permetre l’entrada dels inquilins a la finca per garantir-ne la seguretat.

La previsió és que al llarg de dimarts es pugui procedir a desenrunar el pis afectat i es pugui fer una valoració més precisa de l’estat de l’estructura per tal de poder autoritzar l’entrada dels residents a les seves cases. Pel que fa a la veïna de 85 anys amb mobilitat reduïda que va ser allotjada temporalment a la residència Can Jaques de Mollerussa per poder ser atesa degudament, hi seguirà allotjada una nit més.