Divendres, 15 de gener de 2021 - Edició 904
La República

La promotora d’actuacions a demanda Cooncert s’acomiada després de 7 anys i més de 500 concerts arran de la pandèmia

ACN Barcelona.-La promotora catalana d’actuacions a demanda Cooncert ha anunciat que s’acomiada després de 7 anys i de més de 500 concerts confirmats arran de la covid-19. Els seguidors de […]

Avatar
Agències 12/01/2021

ACN Barcelona.-La promotora catalana d’actuacions a demanda Cooncert ha anunciat que s’acomiada després de 7 anys i de més de 500 concerts confirmats arran de la covid-19. Els seguidors de Cooncert podien demanar concerts dels seus artistes favorits a la seva població, a través de la promotora, perquè hi actuessin. “La pandèmia s’ha endut moltes coses per davant i una d’elles és Cooncert. No hem pogut resistir tants mesos sense concerts i sense saber encara el que ens queda. Amb tota aquesta incertesa i sense cap tipus d’ajuda a la vista, no tenim més remei que acomiadar-nos”.

Admeten, en un missatge a les xarxes socials, que trobaran a faltar “els descobriments del públic, veure artistes tocar per primera vegada a les ciutats, les distàncies curtes i totes les emocions que encara ens quedaven per sentir”. Afegeixen que a partir d’ara es veuran entre el públic com uns fans més, que és justament el que els ha animar a tirar endavant el projecte. Cap al setembre del 2013 va aparèixer en escena Cooncert, un projecte que buscava, a través d’un sistema similar al crowdfunding, portar a Barcelona i a ciutats espanyoles, grups per petició popular.

Relacionats