Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

La Promoció del Transport Públic reclama que el Pacte per Barcelona inclogui la unió dels dos tramvies

ACN Barcelona.-La Promoció del Transport Públic ha reclamat al Govern de Barcelona que inclogui la unió dels dos tramvies dins dels seus objectius estratègics inclosos en el Pacte per Barcelona, […]

Avatar
Agències 30/07/2020

ACN Barcelona.-La Promoció del Transport Públic ha reclamat al Govern de Barcelona que inclogui la unió dels dos tramvies dins dels seus objectius estratègics inclosos en el Pacte per Barcelona, després que el comitè executiu de l’ATM hagi aprovat el projecte executiu de prolongació del tramvia per la Diagonal entre la plaça de les Glòries i Verdaguer. Defensen que la unió dels tramvies ajudarà a fer front “a l’emergència de la covid-19 i a l’amenaça del canvi climàtic”. L’entitat recorda en un comunicat que fa uns dies va protestar per l’exclusió i va anunciar que per aquest motiu el seu vot no seria favorable al document del Pacte per Barcelona.

L’entitat es felicita per l’aprovació del projecte d’unió dels dos tramvies per la Diagonal. Recorda que la nova línia s’estén sobre una secció de 1,8 km, crearà tres parades noves i aconseguirà captar 19.000 usuaris diaris, amb una taxa de captació de 10.500 viatgers dia per quilòmetre, “un valor extraordinàriament elevat i vàries vegades superior al de les darreres infraestructures ferroviàries inaugurades a Catalunya”.