Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

La Policia Local de la Jonquera impedeix l’ocupació exprés d’una casa gràcies a l’alerta dels veïns

ACN La Jonquera.-La Policia Local de la Jonquera (Alt Empordà) ha impedit aquest dimecres l’ocupació exprés d’una casa gràcies a l’alerta dels veïns. Els fets han tingut lloc a quarts […]

Avatar
Agències 12/08/2020

ACN La Jonquera.-La Policia Local de la Jonquera (Alt Empordà) ha impedit aquest dimecres l’ocupació exprés d’una casa gràcies a l’alerta dels veïns. Els fets han tingut lloc a quarts de nou del matí, quan el cos ha rebut l’alerta que hi havia dos joves que pretenien forçar un habitatge amb intenció d’establir-s’hi. Els agents han anat fins allà i, amb el suport de la policia espanyola, han pogut frenar l’ocupació. Els agents de la Policia Nacional han arrestat un dels dos nois per una infracció d’estrangeria (ja que es trobava en situació irregular). A l’altre, també se l’han endut a comissaria perquè tenia requeriments pendents. La Policia Local ha alertat el propietari de l’habitatge, un veí de la població, que s’ha encarregat de tancar-lo.

L’intent d’ocupació exprés de l’habitatge, situat al carrer Lluís Companys, ha tingut lloc poc abans de les nou del matí. Dos joves marroquins de 21 i 34 anys han accedit a la propietat amb intenció d’entrar-hi a dins i establir-s’hi. Gràcies a l’alerta dels veïns, la Policia Local ha pogut frenar l’ocupació exprés.La Policia Nacional, que ha donat suport a l’actuació, ha detingut un dels dos joves per una infracció de la llei d’estrangeria (perquè es troba en situació irregular). A l’altre noi també se l’han endut a comissaria; en aquest cas, però, perquè tenia diferents requeriments que calia complimentar.La Policia Local ha avisat el propietari de l’habitatge, un veí de la Jonquera, que s’ha encarregat de tancar-lo després que els agents el desocupessin.