Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

La Policia considera el tinent d’alcalde de l’Hospitalet responsable de la presumpta malversació al Consell Esportiu

ACN L’Hospitalet de Llobregat – La Policia espanyola considera el tinent d’alcalde de l’Hospitalet de Llobregat, Cristian Alcázar, un dels responsables de la presumpta trama de malversació de fons al […]

Agències 26/01/2022

ACN L’Hospitalet de Llobregat – La Policia espanyola considera el tinent d’alcalde de l’Hospitalet de Llobregat, Cristian Alcázar, un dels responsables de la presumpta trama de malversació de fons al Consell Esportiu del municipi, segons publica ‘El Periódico’. La unitat d’investigació del cos policial denuncia als informes presentats a la causa la “passivitat, permissivitat o deixadesa” davant la manca de control de les subvencions públiques per valor d’uns 200.000 euros anuals, recull el rotatiu barceloní. També observa un possible “enriquiment il·lícit”, entre altres irregularitats. En aquesta part de la investigació el cos no implica l’alcaldessa, Núria Marín, a la qual s’acusa de no fer cas de les advertències sobre les presumptes anomalies.

A parer de la Policia, hi ha “connivència” entre Alcázar, ex president de l’entitat, Eduard Galí, ex director del Consell, i els tècnics municipals “responsables de la verificació de les subvencions”.