Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

La plantilla del SAD del Consell Comarcal del Vallès Occidental reclama l’augment de sou pactat amb la concessionària

ACN Sabadell.-Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental reclamen que l’empresa concessionària, People Plus Innovation, els pagui l’augment de sou que tenien pactat. El […]

Avatar
Agències 02/02/2021

ACN Sabadell.-Les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) del Consell Comarcal del Vallès Occidental reclamen que l’empresa concessionària, People Plus Innovation, els pagui l’augment de sou que tenien pactat. El sindicat Comissions Obreres assegura que la companyia va guanyar la licitació del servei per als anys 2020 i 2021 perquè es va comprometre a apujar el sou un 3% cada any. El sindicat, però, lamenta que en cap moment s’ha fet efectiu aquest increment salarial i acusen el govern comarcal d’actuar amb “passivitat”. CCOO creu que és “lamentable” que el Consell Comarcal no intercedeixi per solucionar el conflicte i reclamen que sancioni l’empresa si aquesta no paga els diners pendents a les treballadores.

Les empleades també retreuen a People Plus Innovation que hagi “aprofitat” les noves taules salarials del conveni col·lectiu per aplicar una pujada de sou amb l’absorció del plus personal compensable. A efectes pràctics, es tracta d’un 1% d’increment, “molt per sota del 3% establert a l’adjudicació”, es queixa CCOO.