Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

La plantilla de TMB ratifica la pròrroga del conveni del bus fins a finals del 2021 en un referèndum

ACN Barcelona.-La plantilla de TMB ha ratificat l’acord que prorrogava el conveni del bus fins a finals del 2021 en un referèndum, segons ha informat la UGT en un comunicat. […]

Avatar
Agències 03/12/2020

ACN Barcelona.-La plantilla de TMB ha ratificat l’acord que prorrogava el conveni del bus fins a finals del 2021 en un referèndum, segons ha informat la UGT en un comunicat. La pròrroga és del conveni que expirava a finals del 2019 i serà d’aplicació per dos anys: per a aquest 2020, que no hi ha hagut conveni, i tot el 2021. Les negociacions van arrencar al voltant de l’octubre del 2019 però es van allargar fins que va arribar la pandèmia i van quedar aparcades. Les dues parts van arribar a un preacord divendres passat que contemplava millores pels treballadors com ara un increment salarial del 2% més un 0,3% variable. Altres punts que inclou l’acord són un augment en conceptes adreçats a afavorir la igualtat i la conciliació laboral.

El sindicat informa que l’acord inclou la inclusió de la quantitat per objectius en les taules salarials; l’eliminació dels torns partits o la seva inclusió en la jornada i el reestabliment de les jubilacions parcials.