Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

La plantilla de TE Connectivity a Montcada ratifica l’acord per al tancament de la fàbrica

ACN Montcada i Reixac.-Els treballadors de TE Connectivity a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) han ratificat per àmplia majoria l’acord assolit amb la direcció per al tancament de la fàbrica. […]

Avatar
Agències 02/12/2020

ACN Montcada i Reixac.-Els treballadors de TE Connectivity a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) han ratificat per àmplia majoria l’acord assolit amb la direcció per al tancament de la fàbrica. Comissions Obreres ha valorat positivament l’entesa signada divendres amb els responsables de la companyia, malgrat no haver aconseguit la continuïtat de la planta. El sindicat destaca que s’han pactat unes “bones condicions” per als empleats, amb indemnitzacions de 60 dies per any treballat, amb un màxim de 50 mensualitats i un lineal addicional de 725 euros per any a l’empresa. Al mateix temps, es garanteix una indemnització mínima d’un any per a tota la plantilla.

L’acord també preveu que les persones d’entre 51 i 54 anys rebran una compensació equivalent a cinc anys de les seves quotes per complementar un conveni especial amb la Seguretat Social, evitant així la pèrdua de poder adquisitiu quan arribin a la jubilació. En paral·lel, s’han acordat prejubilacions per a les persones que tinguin 55 anys o més en el moment d’executar els acomiadaments.CCOO també ha aplaudit que s’hagi acordat crear una comissió per analitzar opcions per reindustrialitzar la fàbrica.