Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

La patronal dels VTC convoca tres dies de manifestacions i marxes lentes per denunciar el bloqueig al sector

ACN null – La patronal dels Vehicles de Transport amb Conductor (VTC) ha convocat tres dies de manifestacions i marxes lentes els pròxims 6, 7 i 8 de febrer des […]

Agències 26/01/2023

ACN null – La patronal dels Vehicles de Transport amb Conductor (VTC) ha convocat tres dies de manifestacions i marxes lentes els pròxims 6, 7 i 8 de febrer des de la plaça Espanya de Barcelona per denunciar que la “desídia”, les “errades administratives” i una regulació “mal aplicada” tenen “bloquejada” l’activitat econòmica des de l’1 de gener. Segons l’Associació Gran Turisme de Catalunya, des d’aquella data s’han denegat 600 llicències urbanes per errors que atribueix al Departament de Transports de la Generalitat “sense verificació per part de l’AMB”, per haver venut vehicles per “sobreviure el període pandèmic”, per fer canvis de societat “per subsistir” o per no signar una declaració responsable el 2019.

“Som autònoms i Pimes que hem de fer front a fortes inversions”, alerta l’associació al comunicat on anuncia les manifestacions. També lamenta que no s’ha atès la petició “insistent” de reunions “i respostes”.

L’anunci del sector dels VTC arriba l’endemà que centenars de taxistes ocupessin la Gran Via de Barcelona en una protesta contra les plataformes de lloguer d’aquest tipus de vehicles, que consideren competència deslleial.