Dimarts, 19 de gener de 2021 - Edició 907
La República

La patronal del sector nàutic reclama canvis per minimitzar els efectes negatius del Brexit en el sector

ACN Madrid.-La patronal del sector nàutic empresarial, Anen, està negociant amb les administracions per minimitzar els efectes negatius del Brexit en la nàutica d’esbarjo. L’associació ha assegurat que es tracta […]

Avatar
Agències 11/01/2021

ACN Madrid.-La patronal del sector nàutic empresarial, Anen, està negociant amb les administracions per minimitzar els efectes negatius del Brexit en la nàutica d’esbarjo. L’associació ha assegurat que es tracta d’un “important repte”, tant per l’impacte econòmic del turista i resident britànic per a aquesta activitat a l’Estat, com per la representativitat que té la indústria nàutica britànica sobre el país. Des de l’1 de gener de 2021, els ciutadans britànics no podran seguir beneficiant-se del reconeixement dels seus títols nàutics per governar embarcacions d’esbarjo amb bandera espanyola. La patronal considera perjudicial aquest aspecte i treballa perquè es reconeguin aquestes titulacions.

Per altra banda, les embarcacions menors de 14 metres amb bandera del Regne Unit no poden dedicar-se a les activitats de lloguer nàutic en aigües espanyoles. Aquest és un dels altres punts en què treballa la patronal, amb l’objectiu d’afavorir els interessos d’aquesta activitat, amb cada cop més protagonisme en el sector nàutic.

Relacionats