Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

La patronal de l’oci nocturn agraiex la rectificació del Ministeri i reclama als governs autonòmics que obrin el sector

ACN Madrid.-La patronal de l’oci nocturn ‘España de Noche’ agraeix la rectificació del Ministeri de Sanitat al Consell Interterritorial després que el govern espanyol hagi accedit que les comunitats autònomes […]

Agències 09/06/2021

ACN Madrid.-La patronal de l’oci nocturn ‘España de Noche’ agraeix la rectificació del Ministeri de Sanitat al Consell Interterritorial després que el govern espanyol hagi accedit que les comunitats autònomes puguin decidir quan reobren el sector, que fa 15 mesos que està tancat. En un comunicat, l’organització celebra que el Ministeri que dirigeix Carolina Darias renunciï a imposar els horaris de tancament o els aforaments d’ocupació pels establiments. Tenint en compte l’evolució positiva la covid, la patronal defensa que “resulta necessari planificar la recuperació” de l’oci nocturn en moment “clau” de la temporada d’estiu. Per això, exigeixen als governs autonòmics que elaborin decrets per posar en marxa “ja” les discoteques i sales de festes.

‘España de Noche’ reclama als executius autonòmics que estableixin les diferents fases per arribar a recuperar el 100% de l’activitat un cop assolida la immunitat de grup el proper mes d’agost.