Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

La part privada del Canal Empresa gairebé va duplicar les visites i tramitacions habituals en ple confinament

ACN Barcelona.-La part privada de Canal Empresa, el portal web del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, va gairebé duplicar les visites en el període entre el 15 de […]

Avatar
Agències 15/10/2020

ACN Barcelona.-La part privada de Canal Empresa, el portal web del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, va gairebé duplicar les visites en el període entre el 15 de març i el 15 d’abril, coincidint amb l’estat d’alarma. El web va arribar a les 2.700.000 visualitzacions de pàgines, mentre que pel que fa a sessions es va passar de 160.000 a 260.000 durant aquests mateixos mesos. Per tal d’agilitzar aquests tràmits i oferir un millor servei a empreses, emprenedors i intermediaris, Canal Empresa incorpora ara una nova ‘Àrea privada’ totalment renovada i amb més funcionalitats.

Aquest nou espai virtual, que s’ha posat en marxa a través de l’Oficina de Gestió empresarial, facilita el seguiment de les gestions per part de la ciutadania i les empreses i ofereix un perfil diferenciat per a intermediaris i per a gestors. Al mateix temps, està preparat per la gestió unificada i amb dades i en el futur permetrà la gestió de permisos a col·laboradors. ‘Àrea privada’ incorpora la possibilitat de veure més detalls dels tràmits, un nou component que permet seguir fàcilment l’evolució de les tramitacions i també la possibilitat de visualitzar tot l’històric de les gestions. La nova ‘Àrea privada’ és fruit d’un projecte que va començar el 2017, amb la conceptualització de l’espai web. De fet, des que es va implementar Canal Empresa el 2013, el web ha anat millorant la part que no requereix identificació i s’ha convertit en el portal electrònic de la Finestreta Única Empresarial, el web on empreses i professionals troben tota la informació i els tràmits relacionats amb l’activitat econòmica.