Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

La parada reial de Figueres amb Ses Majestats porta màgia i il·lusió als més petits malgrat la covid-19

ACN Figueres .-Molts ajuntaments han optat per transformar les tradicionals cavalcades per adaptar-les a les restriccions de la covid-19. És el cas de Figueres. Des de dilluns i fins aquest […]

Avatar
Agències 05/01/2021

ACN Figueres .-Molts ajuntaments han optat per transformar les tradicionals cavalcades per adaptar-les a les restriccions de la covid-19. És el cas de Figueres. Des de dilluns i fins aquest dimarts a les nou de la nit, els més petits podran fer el recorregut en sentit únic que s’ha habilitat a la parada Reial amb presència de Ses Majestats al Passeig Nou. L’espai, per on passaran més de 10.000 persones, ofereix a petits i grans la possibilitat de gaudir de la jornada més màgica de l’any i mantenir viva la il•lusió malgrat la pandèmia. Per això, a banda dels Reis Mags, el seguici compta amb altres personatges com en Fumera, els carboners o els recollidors de xumets.

La regidora de Comerç, Mercats i Festes, Ester Marcos, celebra l’acollida que ha tingut el format d’enguany i diu que molta gent li ha demanat mantenir-lo encara que espera que l’any vinent la cavalcada pugui tornar als carrers de la ciutat.