Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

La Paeria de Lleida pintarà quinze missatges positius en un centenar de passos de vianants de la ciutat

ACN Lleida.-L’Ajuntament de Lleida pintarà quinze missatges positius a diferents passos de vianants de la ciutat. És el resultat del concurs de creació artística i participatiu ‘Fem el pas. Art […]

Avatar
Agències 02/07/2020

ACN Lleida.-L’Ajuntament de Lleida pintarà quinze missatges positius a diferents passos de vianants de la ciutat. És el resultat del concurs de creació artística i participatiu ‘Fem el pas. Art urbà’ que va impulsar LleidaJove, la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions de la Paeria durant el mes de juny. Els missatges havien de ser constructius per trametre ànims i suport a la ciutadania arran de la crisi sanitària de la covid19. Del total de 70 propostes rebudes telemàticament, un jurat format per representants del món de la cultura i l’art, Poetry Slam, CactuSoup i tècnics de la regidoria de Joventut n’han triat les quinze guanyadores. ‘Més que mai, educació’, ‘Avui no t’oblidis de somriure’ o ‘Respecta, respecta’m, respecta’t’, en són algunes.

Les quinze frases que es podran veure en diferents passos de vianants de Lleida són ‘Més que mai, educació’; ‘Respecta, respecta’m, respecta’t’, ‘El millor pas és el que donen cada dia’; ‘Regala’t un somriure’; ‘Tot un futur per construir’; ‘Escolta el batec de la ciutat, et necessita’; ‘Pas a pas, endavant’; ‘Avui no t’oblidis de somriure’; ‘Un dia sense riure és un dia perdut’; ‘Estimar i respectar’, ‘Creu en els petits canvis i aquests es faran realitat’; ‘Capacitats diverses, possibilitats infinites’; ‘Estàs un pas més a prop d’aconseguir-ho’; ‘Fes el pas’, i ‘La felicitat és la teva actitud’. Durant els mesos de juliol i agost, diferents grups de joves inscrits a les activitats de l”Agenda jove d’estiu’ de la regidoria de Joventut, Festes i Tradicions, plasmaran aquests missatges a gairebé un centenar de passos de vianants de la ciutat per tal de donar suport i ànims a la ciutadania davant d’aquesta situació que s’està vivint en els darrers mesos.